Nike Dunk SB – Невъзможните маратонки

N

Знаете ли, че има чифт маратонки Nike Dunk SB, които са почит към Сан Франциско, легендарното Embarcadero на Herman Smith Plaza, домът на историческия момент за скейтборд? В исторически план ще намерите няколко такива случая, приписвани на Nike. Nike Dunk SB не е само най-продаваните маратонки от Nike, но също така е доста интересен от начина, по който са били внимателно планирани, проектирани и предлагани на пазара дори и до днес. От гледна точка на компанията, вкопчването в лидерството на пазара е всичко, което Nike трябва да направи, както направи за Nike Air Jordans.

Nike Dunk SB също е силно фалшифицирана маратонка, пусната на пазара от Nike, факт, който свидетелства за невероятната му популярност. Другият много злоупотребяван модел Nike Air Jordans в цялата серия може само да съответства на количеството на заплахата. Условното приемане е така, че Nike Dunk SB и Nike Air Jordan се пускат само веднъж всяка година, за да се поддържа високата пазарна стойност, която отваря вратите за фалшификаторите.

Добре, вижте други опростени лудости, които Nike Dunk SB командва. Повечето от тях се хвалят със забавни прякори, някои от феновете, докато много малко са от компанията; странно, прякорите на някои от тях дори са неизвестни. Докато прякорите помагат на кецовете страстно да ги идентифицират, те помагат на купувачите да преценят обувките Nike Dunk SB по добре познатата им информация, цветните панели или ивици, петата и плътните цветове на чашката на пръстите.

SB Dunk неизменно използва първокласна кожа, която трудно може да се сравни с фалшификати. Как иначе може да се съчетаят външния вид на щрауса, освен ако не използвате същите материали и обработка? Убедете се сами дали конопен Dunk SB, който включва конопени горни части в допълнение към Swoosh Forrest Green Nike, може да бъде копиран успешно? Естествено и много от тях също черпят фино от Nike Air Jordans, което усложнява нещата за фалшификаторите.

От друга страна, някои от SB Dunks са пуснати на Хаваите преди пускането им в Америка. Това е изградена по поръчка ситуация за фалшиви майстори, които тайно промъкват двойниците в САЩ. Модели като Nike Dunk SB Blazer са пуснати за първи път в Европа и ще бъдат донесени в САЩ много по-късно.

Освен това съм ужасен от пламенния начин, по който кецовете пропиляват спестяванията си за всяко издание на SB, което те почти не носят, ако изобщо някога. Малък SB наркоман, дори и да е започнал с един чифт, ще направи всичко, за да купува повече, докато продължава напред, в противен случай винаги има начини да преправи старите модели чрез боядисване, подмяна на шлюза и/или връзки, чашки за пети и т.н., които го правят да изглежда още по-лудо, като същевременно е оригинално. Така че имате персонализиран Nike Dunk SB и нова оценка за него.

До края на деня, независимо от позицията, на която се заема Nike Dunk SB, убедителният маркетинг никога няма да бъде полезен в дългосрочен план, което води до по-нататъшно консолидиране на потребителите, което води до засилване на вярата им в приятелски препоръки или за съжаление влюбване в шум, който обгражда марката.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta