5-те най-горещи чифта ботуши John Deere за всеки повод

5

Знаете ли, че марката John Deere прави хората щастливи със своята линия от здрави, издръжливи и удобни ботуши от 1837 г. насам? Любителите на открито и работниците като мотоциклети, фермери, каубои, дървосекачи и миньори отдавна са се възползвали от тези двойки, които са били изпробвани и тествани при изключително тежки условия. Днес тя може да се похвали с широка гама от ботуши, които са много търсени на пазара. Те се предлагат в различни форми, стилове, цветове, щампи и дизайни, всички от които са предназначени да задоволят копнежа на хората за отлични ботуши. Те са широко достъпни в магазините както онлайн, така и офлайн. Ето първите пет на най-горещите ботуши на John Deere.

Горещ чифт № 1 – Работни ботуши, които се издърпват водоустойчиви

Няма как да го отречем. Един поглед към този чифт и веднага ще кажете думата „издръжлив“. Тези 10-инчови водоустойчиви тъмнокафяви ботуши са изработени от водоустойчива кожа, устойчива на киселини, естествена влагоустойчива подплата Cambrelle II, която е обработена с Agion Antimicrobial водоустойчива дишаща мембрана. Има подвижна ортопедична вложка за комфорт за въздушен поток, за да осигури максимален комфорт за вашите скъпоценни крака. Той също така има дръжка от закалена стомана, Goodyear Welt конструкция и гумена външна подметка, която е устойчива на масло, приплъзване и топлина. Какво повече можеш да поискаш, нали?

Горещ чифт # 2 – Мъжки камуфлажни ботуши John Deere

Принтът на тази двойка е сложен и стилен. От една страна, той има тен луд конска кожа крак мъхест дъб марка марка найлонов вал. Освен това меката му абразивна подплата отвежда влагата. Подобно на първия чифт, споменат по-горе, той също има дръжка от закалена стомана и конструкция на Goodyear.

Горещ чифт #3 – Мъжки черни ботуши John Deere

Друг популярен чифт са мъжките черни ботуши John Deere, които включват високо изрязана кожа луда кон, която се предлага в черен цвят. Долната част на обувките обаче е тен. Петата му е изработена от издръжлив полиуретан, а стелката е с неподвижна възглавница за максимална защита и комфорт.

Горещ чифт # 4 – Водоустойчив мъжки John Deere Wellington Briar Barrac

Този 12-инчов ботуш е изработен от водоустойчива киселинноустойчива кожа от бриар баракуда. Той също така има надеждната конструкция на Goodyear Welt и стоманен дръжка. Допълнителни бонуси са неговата устойчива на масло подметка на вибрам, антимикробна подплата и ортопедична вложка, която има функцията за въздушен поток на John Deere.

Горещ чифт # 5 – Ботуши на танкетка John Deere

Не на последно място са ботушите Wedge Lace Up, които също както предишните чифтове са изработени от водоустойчива устойчива кожа, Goodyear Welt конструкция, дишаща антимикробна подплата и стоманен дръжка. За разлика от другите чифтове, този е с клиновидни подметки и връзки за обувки.

Да се ​​каже, че тази марка обувки има дълга история, е голямо подценяване. Дължината е едно нещо, но качеството на неговата история е наистина по-важно. Много носители на тази линия могат да свидетелстват, че ботушите наистина отговарят на лозунга си „Нищо не върви като Deere!“

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta