Тайната на избора на перфектните танцови маратонки

Т

Като танцьор има едно нещо, което трябва да оправите, когато става въпрос за вашето танцово облекло. Можете да се справите с не идеална пола или къси панталони, но ако маратонките ви не стоят добре и не се чувствате комфортно, тогава ще ви напомня този факт с всяка стъпка, която правите. Не се заблуждавайте, изборът ви на танцови маратонки ще бъде голям. И така, как можете да сте сигурни, че ще изберете правилния чифт?

Има няколко критерия, които ще искате да претеглите, когато прецените кои танцови маратонки ще носите. Ще искате да сте сигурни, че обмисляте всяко от тях, преди да направите покупката си. Отделянето на малко време на този етап ще направи всичко различно, след като действително започнете да танцувате с новите си маратонки. Това не е нещо, което ще искате да сбъркате.

Цвят

Може би не сте мислили много за външния вид на вашите танцови маратонки, но всъщност това може да бъде много важно. Очевидно цветът няма да ви помогне да танцувате по-добре или да направи маратонките ви по-удобни, но цветът и външният вид на маратонките могат да бъдат важни.

Вашият танцов клас вероятно ще има някакъв вид дрескод, който се очаква да следвате. Много е вероятно вашият клас по танци или учител да очакват да носите обувки, които се вписват в този дрескод. Може би можете да разберете защо това е важно – представете си, че се появявате с новите си горещо розови танцови маратонки и вашият учител по танци отказва да ви позволи да участвате в класа? Изведнъж всички останали критерии отпадат, сякаш са незначителни. Ако имате някакви съмнения, проверете в класа си по танци информация относно дрес кода. Ако приемем, че вашият клас ви позволява да носите маратонки на първо място, вероятно ще откриете, че черното е предпочитаният цвят, но е важно да се уверите, преди да похарчите пари.

Комфорт

Не е нужен учен по ракета, за да ви каже, че вашите танцови маратонки трябва да са удобни. Внимавайте за неправилно поставени изглежда, които могат да доведат до дразнене на краката ви. Евтините маратонки за танци могат да станат жертва на лош дизайн и това, което може да изглежда като безобидна грижа, когато ги обуете за първи път, ще прерасне в нещо наистина досадно и потенциално болезнено с течение на времето.

Тегло

Ако ще танцувате за определен период от време, повече от час например, тогава ще искате да обърнете внимание на теглото на маратонките, които избирате. Танцуването за продължителен период от време с тежки обувки ще бъде като да носите тежести на краката си. Като се има предвид достатъчно време, това допълнително тегло наистина може да даде своето. По-леката е по-добра – това е простата истина

Гъвкавост

Ще искате танцови маратонки, които се движат по всякакъв начин, по който краката ви правят, така че ще искате гъвкава, но поддържаща подметка. Много танцови маратонки имат нов дизайн с две подметки, където петата и предната част на краката ви имат малка подметка, която не се съединява в средата. Това води до намаляване на теглото и повишаване на гъвкавостта. Не всички маратонки за танци имат това, а има много качествени маратонки за танци, които нямат, така че е важно поне да помислите и за маратонки с една подметка.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta