Политика за поверителност

П

Вашата събрана лична информация, начин на събиране и правно основание


Вашият IP адрес и информацията за потребителския агент се използват само за анализ и бисквитки и т.н. ще бъдат обработвани с помощта на технологии, автоматични или неавтоматични методи и понякога се получават от трети страни като доставчици на анализи, рекламни мрежи, доставчици на информация за търсене, доставчици на технологии, регистрирани , съхранявани и актуализирани, в рамките и продължителността на услугата и договорните отношения между нас, въз основа на условието за третиране на законен интерес..

Цел на обработката на Вашите лични данни


Вашата лична информация, която споделяте с нас само чрез анализ; за да отговорим на изискванията на услугите, които предлагаме по най-добрия начин, да гарантираме, че имате достъп до тези услуги на максимално ниво, да развиваме нашите услуги в съответствие с вашите нужди и да ви обедини с по-широки доставчици на услуги в рамките на правната рамка, ще бъдат обработвани и актуализирани в съответствие с целта и пропорционално по време на договора и периода на услугата, за да изпълни

На кого и за какви цели може да се прехвърля събраната лична информация


Вашата лична информация, която споделяте с нас; Може да се прехвърля на трети лица, институции и организации у нас и в чужбина, с които получаваме и/или предлагаме услуги за осъществяване на дейността си, с които имаме договорни отношения, с които си сътрудничим, както и на съдебни и административни органи. при поискване, при условие че са приложени необходимите технически и административни мерки.

Вашите права като лицето, чиито лични данни се обработват
Съгласно член 11 от KVKK всеки може да упражни следните права, като се обърне към администратора на лични данни:

Научете дали личната информация се обработва или не,
Ако се обработват лични данни, ние искаме информация за тях,
Научете целта на обработването на лични данни и дали се използва в съответствие с целта,
За да знаете трети лица, на които се прехвърлят лични данни у дома или в чужбина,
Искане за корекция на лични данни в случай на непълна или неправилна обработка,
Иска изтриване или унищожаване на лични данни,
Искане за уведомяване за транзакции, извършени в съответствие с буква (д) и (е) до трети страни, на които са прехвърлени лични данни,
Да протестира срещу появата на резултат срещу самото лице чрез анализиране на обработваните данни изключително чрез автоматизирани системи,
Има право да иска обезщетение за вредите в случай на загуба поради неправомерно обработване на лични данни.
Можете да се свържете с нас чрез email@site.com, за да упражните правата си по-горе.

Комуникация

Вие сте свободни да приемете или отхвърлите обработването на вашите лични данни, което е необходимо само в съответствие с тази политика за поверителност и обработката на лични данни, за да се анализира, за да ви служи. Ако продължите да използвате уебсайта, предполагаме, че сте го приели и за по-подробна информация не се колебайте да се свържете с нас чрез email@site.com.

Тази декларация за поверителност е създадена чрез https://boursetimes.com

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta