Перфектен подарък за Свети Валентин 2011

П

Зимата идва със своя бял сняг и студен въздух. Някои модни момичета не обичат зимата, въпреки нейната кристална и романтична снежинка, тъй като трябва да си обуят дебели палта и тежки обувки, които ще ги предпазят от модата.

Миналата година най-добрата ми приятелка, която също е модна последователка, се чудеше какви романтични подаръци ще получи от любимия си приятел. Може би това ще бъде букет от свежи рози, блокче скъп шоколад или бутилка луксозен парфюм. Сладкият й сън беше мъртъв, когато получи голяма кутия от своя г-н Право. Никога не е предполагала, че в него ще има чифт снежни ботуши. Гаджето й каза, че въпреки че иска да я види облечена и да изглежда красива, той се грижи повече за здравето й и иска тя да се стопли през зимата.

Тези сладки думи стоплиха приятелите ми, но това, което наистина я развесели, е модерният дизайн на снежните ботуши. За първи път тя откри, че гаджето й е мъж с добър вкус и добър в избора на идеалния подарък за момиче. Без цвете, без шоколад; тя все още стана обект на завист от други момичета. Със снежните ботуши на краката й зимният въздух не намира начин да нарани нежните й крака. Свети Валентин през 2011 г. наближава. Какъв е идеалният подарък? Разбира се, тя е получила отговора.

Тъй като много момичета обичат да следват модните тенденции, в днешно време и снежните ботуши са в крак с тенденциите. Предлага се голямо разнообразие от ботуши за сняг от овча кожа, включително ботуши Bailey Button, класически ботуши и ботуши Knightsbridge. С високо качество и изискан и удобен дизайн, всяко едно от тях ще бъде перфектен подарък за Свети Валентин.

Едно момиче трябва да се отнася добре със себе си, особено когато няма внимателен приятел. Реших да грабна чифт топли снежни ботуши за себе си, за да съм модерна, докато се наслаждавам на тези студени, но красиви зимни дни, и искрено пожелавам следващия Свети Валентин да получа чифт снежни ботуши от скъпа моя.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta