Зимни ботуши Columbia – Вашият истински зимен приятел

З

Търсенето на подходящи зимни ботуши в настъпването на зимния сезон е станало нещо обичайно в днешно време. И в това няма нищо необичайно. Искате да запазите чувствителните си крака топли през лютия студен сезон. Така че, вие обичате да харчите много, за да получите най-добрите обувки за вас. И ако сте готови да отделите сериозни пари за добър чифт зимни обувки, тогава зимните ботуши Columbia са идеалният избор за вас. Columbia е една такава марка, която има огромно разнообразие от модели, обслужени за вашите различни зимни нужди. По-долу са споменати подробно някои от най-популярните модели зимни ботуши Columbia.

Columbia Bugalicious Boot

Можете да носите Columbia Bugalicious Boot през тежки студени дни, тъй като вътрешната част на тези обувки има подплата от изкуствена кожа, която поддържа краката ви удобно топли за дълго време. Горната част е проектирана с набук кожа и е напълно водоустойчива по природа, така че можете дори да ги пробвате да ги носите на мокри и влажни повърхности. Освен това, уплътнената конструкция на тези обувки ги прави много водоустойчиви.

Уникалният аспект на тази обувка е системата за връзки с бънджи шнур, която може лесно да се регулира според вашето удобство. Такъв тип системи за връзки позволяват перфектно прилягане и максимален комфорт. Средните подметки на тези обувки са проектирани с етилов винил ацетат, който ви осигурява добър комфорт за омекотяване на краката ви.

Ботуши Columbia Titanium Ice Crushette

Ако планирате да се подложите на зимно пътуване до който и да е заснежен регион, тогава ботушите Columbia Titanium Ice Crushette са идеалният избор за вас. Те не позволяват влизане на сняг или лед в тях, което може да причини дискомфорт на краката. Външните подметки са проектирани със специална гумена смес, наречена Vibram, която абсорбира удара, генериран в резултат на високо налягане, създадено, когато краката ви се удрят в земята. Тази Titanium Ice Crushette ще бъде вашата истинска сродна душа за вашите крака, която поддържа краката ви топли и защитени в покрити със сняг планини.

Ботуши Columbia Cascadian снежинка

Ботушите Cascadian Snowflake са подходящите обувки, за да се разхождате по тежките заснежени пътеки. Тези обувки са проектирани с термо пластмасови гумени подметки, които осигуряват добро сцепление на заснежена земя. Те дори ви предпазват от подхлъзване по мокри и хлъзгави настилки.

В тези обувки можете да намерите снежни маншети, изработени от полар, които предотвратяват навлизането на сняг в тях. Можете да изпитате перфектна топлина и комфорт в тези обувки, тъй като те са проектирани с “Thermolite изолация”.

Освен посочените по-горе модели, на пазара можете да намерите и няколко други модела и видове зимни ботуши Columbia. Преди да закупите определен тип, просто помислете за ползите, които можете да получите от тях. Приятно пазаруване на зимни ботуши Columbia за вашите щастливи крака.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta