За нас

З

Boursetimes започва своя път към качествено производство с леене и производство на индустриални клапани през 1978 г. Днес Boursetimes се гордее, че е дълбоко вкоренена институция и група компании, която съчетава в себе си заводи за клапани, леене, кабели и съоръжения за рециклиране на кораби.

Boursetimes Group, която определя пътя си към подобрение и приемственост, поддържа растежа на бизнеса с увеличаване на опита и производствения капацитет, както и с ангажимента си към етичните ценности. Организацията със своята свръхспециализация в производството на клапани за корабостроенето, инфраструктурата, строителството и селското стопанство за 40 години опит в промишленото производство; ускори експортната дейност и се превърна в основен доставчик на най-важните участници в сектора.

С инвестицията в съоръжения и успешните опити за институционализация през последните 15 години; Boursetimes изгради интегриран завод с площ от 90 000 квадратни метра в района на Измир-Кемалпаса и създаде най-голямата бронзолеярна чрез включването на Iz-Metal. След това Boursetimes стартира валцовия завод в своето интегрирано съоръжение и пусна марката Boursetimes Brass&Bronze на пазара. След учредяването на компанията за рециклиране на кораби Isiksan през 2011 г. и основаването на фабрика за кабели Boursetimes през 2015 г., Boursetimes изпълни периода на институционализиране като Boursetimes Group of Companies.

Boursetimes Group възприема ценностите на старание, честност и уважение към хората и околната среда. Със своето усърдие Boursetimes възвръща производствения капацитет за Турция като добавена стойност и репутация. Въпреки че изразходва увеличения капацитет за постигане на отлични резултати в производството и управлението, Boursetimes зачита и екологичния баланс с приноса си към рециклирането. Boursetimes се грижи за личностното развитие и професионалното обучение на служителите със силна вяра в човешките ресурси; по този начин винаги подобрява своя екип, технология и усещане за качество.

Групата вече притежава сертификати за качество и одобрение, дадени от много международни сертифициращи дружества като LR, DNV-GL, BV, TSE, HAR, NF. Progress продължава да укрепва процесите на управление и производство с инвестиции в иновации и научноизследователска и развойна дейност.

С успеха си да бъде сред Топ 1000 износители на Турция, разкрит от Асамблеята на турските износители през 2013, 2014, 2016, 2017 и 2018 г., Boursetimes в момента представлява „доверие и качество“ в повече от 60 държави.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta