Закупуване на обувки TST и маратонки TST онлайн

З

Ако погледнете британските обувки в днешно време (култура на маратонки, не като цяло), ние не сме видели много големи крачки през последното десетилетие. “TST footwear” изравнява игралното поле на скъпите маратонки и носи престиж, който другите маратонки в този клас нямат. Артистичността зад тези маратонки може да се определи само като забележителна.

Тези маратонки са продукт на непрекъснати изследвания от известния дизайнер на обувки seishi tanaka. Разберете, че обувките на този човек са направени от най-скъпия материал и включват чисто изкуство чрез техния дизайн и техника. Обувките му са като обувките на Bentley, буквално. Сиши казва, че винаги поставя дизайна на първо място на хартия, нарисуван на ръка. Използвайки дизайна, той измисля обувката. “TST footwear” е изцяло негов собствен проект, чиста колекция, вдъхновена от технологията и традицията.

Компанията все още не е започнала да наводнява света, така че китайците все още не са започнали сериозно да я контрабандират. Така че, ако случайно намерите някоя от тези обувки, като поставите „TST Footwear“ в Google, изборът ви може да е малък. Това е страхотно, защото ни казва, че колекцията все още е чиста и не е била изнасилена и неправомерна от пазара.

Що се отнася до мен, ще отида с кожените ботуши TST Chukka. Харесва ми, че е велурена кожа отвън и върху целия отпуснат вид. Напомня ми за нещо от аниме карикатура всеки път, когато ги видя. Ако не, това е платнената маратонка с разделен пръст, която много прилича на ботушите Chukka, само че е платнена. Тези двамата са най-великите от колекцията според мен.

Ако искате да закупите маратонки TST, по-добре погледнете сега, тъй като изданията им остават за кратък период от време, след което се губят завинаги за човешките очи (докато Китай не се захване с контрабандата). Ако искате да закупите онлайн сега, включих линк по-долу.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta