Дамски обувки Keds – всичко, което трябва да знаете

Д

Keds произвежда платнени обувки за жени от 1916 г. Тяхната богата традиция в производството на обувки е породила обувки, които днес познаваме като маратонки. Те не само предлагат стилни и удобни обувки, но също така произвеждат дамски обувки Keds, които могат да се използват за атлетически дейности и спорт.

Обувките, произведени от компанията, имаха уникална привлекателност за жените, поради което през целия 20-ти век тези маратонки са били основен продукт в света на модата за жени. Привлекателността му идва не само от стилния му външен вид, но и от способността му да се носи от жени с практически всякакви дрехи. Освен това комфортът, който предоставя, позволява на жените да го използват по-често.

Маратонките се оказаха изборът на мнозина, когато трябва да се прави много ходене. Осигурява достатъчно възглавници за краката, за да предпази крака си от удряне в твърдата повърхност на земята и нараняване в дългосрочен план. Освен това затворените маратонки предпазват краката от образуване на мехури поради триене.

Има много различни видове дамски обувки Keds. Те се различават не само по стилове, но и по употреба. От обувки за ежедневно облекло до обувки за спорт Kds го има. Неговите многобройни стилове и са категоризирани в тринадесет типа: Оригинален шампион, Зелен, Трейси Рийз, Ежедневни, Спортни, Сандали, Клин, с връзки, Висок топ, Скимер, Slip on и Муле.

Този брой различни стилове позволява на жените да избират кои обувки ще отговарят на стила и изглеждат най-добре. Човек би могъл да притежава различни обувки за различни стилове и да изглежда смесващ и съчетаващ го с облеклото си.

През 1980-те до 1990-те години обувките Keds бяха много популярни. Много телевизионни предавания имат герои, които носеха маратонки Keds като част от общото облекло на техния герой. Много от тези телевизионни герои бяха тийнейджъри, които бяха най-големият пазар на маратонки по това време.

В края на 90-те години до около 2006 г. популярността на Keds намаля драстично. Това се дължи главно на силната конкуренция с други компании по онова време, които произвеждат маратонки в нов стил, което прави маратонките от Keds малко извън стила.

До средата на 2000-те компанията направи ход, като пусна маратонки с нов дизайн на ханша. Това успя да повиши продажбите на компанията. Оттогава Keds пуснаха редица нови промоции, които биха могли да гъделичкат интереса на различни хора. Една от тях е промоцията на вашите собствени обувки, където човек може да реши как ще изглеждат обувките си, като реши цветовите схеми и изкуството, което ще бъде интегрирано в маратонките. Това дава възможност на човек да персонализира обувката си. Това също може да бъде страхотна идея за подарък, тъй като човек би могъл да интегрира подобни на този, който получава подаръка в дизайна на маратонките.

Друга промоция е зелената линия дамски обувки Keds. Тази линия обувки позволява да се помогне на околната среда, тъй като повечето от материалите, използвани за направата на маратонките, са екологични. Някои от частите на обувките дори са направени от рециклирани материали, така че ако някой е любител на околната среда, тогава ще се насладите на тези видове обувки.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta